Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντάξεις έργων Δήμων και φορέων της Πέλλας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κεντρική Μακεδονία" από την ΠΚ Μακεδονίας

Σε εντάξεις έργων – προτάσεων των Δήμων και φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό εργαλείο και, συγκεκριμένα στο Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Π.Κ.Μ.

Συγκεκριμένα, εντάχθηκαν σε προγράμματα του ΕΣΠΑ τα παρακάτω:

1. «Υποστηρικτικές δράσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε εγκαταλειμμένα παιδιά του Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών ‘ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ’», με δικαιούχο το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» με επιλέξιμη, δημόσια, συνολική δαπάνη της τάξεως των 98.300,00 ευρώ.

2. «Παροχή γευμάτων σε άπορους κατοίκους της Έδεσσας» με δικαιούχο το Δήμο Έδεσσας και με επιλέξιμη, δημόσια, συνολική δαπάνη της τάξεως των 139.853,40 ευρώ.

3. «Δράσεις για την ενημέρωση και πρόληψη για τη σχολική βία και τον ρατσισμό» με δικαιούχο το Δήμο Πέλλας και με επιλέξιμη, δημόσια, συνολική δαπάνη της τάξεως των 24.300,00 ευρώ.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει σε σχετική, σύντομη δήλωση της: «Στο πλαίσιο της ισόρροπης και στρατηγικής ανάπτυξης των περιοχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εγκρίθηκαν τρείς σημαντικές προτάσεις Δήμων και φορέων που εντάσσονται στον άξονα προτεραιότητας για την καταπολέμηση της φτώχειας και την ομαλή κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στηρίζουμε στην πράξη τους συμπολίτες μας, είμαστε δίπλα τους, με αλληλεγγύη και συνέπεια».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…