Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Ζωγράφου –Τσαντάκη: Η αξιόπιστη πρόταση και γυναικεία φωνή της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2019

Ποια είναι

Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη αποτελεί γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με μεγάλη και σημαντική πολιτική διαδρομή, σε πολλούς διαφορετικούς χώρους στην Πέλλα και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ως εκπαιδευτικός, έχει διακριθεί για το έργο της, με πολλές εκπαιδευτικές καινοτομίες, στο πλαίσιο ενός σχολείου ανοικτών οριζόντων, σε επαφή με την τοπική κοινωνία και πολιτισμό. Μέσα από τη συμμετοχή της σε όργανα της Αυτοδιοίκησης, έχει εργαστεί με υπευθυνότητα και ρεαλισμό για την προώθηση δράσεων και λύσεων που εξασφαλίζουν την ισόρροπη ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Πέλλα. Για όσους τη γνωρίζουν, η σχέση της με τον πολιτισμό είναι μία σχέση ζωής. 

Τι εκφράζει 

Η Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη, εκφράζει τη σύγχρονη γυναικεία φωνή, την ποιότητα και τον πολιτισμό της Πέλλας. Με γνώσεις, ικανότητα και εντιμότητα μπορεί να προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πέλλας και να εκπροσωπήσει με αξιώσεις την Πέλλα σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να προωθήσει και να δώσει μία νέα, καλύτερη προοπτική στην Αγροτική Ανάπτυξη, στην Επιχειρηματικότητα, στον ποιοτικό Τουρισμό των 4 εποχών και στη διεκδίκηση όλων των σημαντικών υποδομών που χρειάζεται και δικαιούται η Πέλλα. 

Γιατί να υποστηρίξω την υποψηφιότητά της

Η Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη αποτελεί την αξιόπιστη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το κοινοβούλιο, συνδυάζοντας την εμπειρία με τον δυναμισμό κι εκφράζοντας όλους τους πολίτες της Πέλλας. Είναι το πρόσωπο που χρειάζεται η τοπική κοινωνία, για την προβολή και προώθηση των ζητημάτων της Πέλλας, σε μία κυβέρνηση που έχει ως προγραμματικό στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment