Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη 200 ατόμων για 4 μήνες στο Υπ. Πολιτισμού - 3 ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες κι 1 ΥΕ Εργάτης στην Εφ.Α. Πέλλας


Εγκρίθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης, διακοσίων (200) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ Φυλάκων Κτηρίων, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – Καθαριότητας και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – Εργατών), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2019, σε Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α., προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων.
Η κατανομή του ανωτέρω προσωπικού ανά Μουσείο, Αρχαιολογικό Χώρο η Μνημείο, θα καθοριστεί από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε Υπηρεσίας.

Στην Αρχαιολογική Εφορεία Πέλλας
Για την Αρχαιολογική Εφορεία Πέλλας εγκρίθηκε η πρόσληψη 4 ατόμων και συγκεκριμένα τριών (3) ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων και ενός (1) ΥΕ Εργάτη.
Για το Προσωπικό Φύλαξης – Πληροφόρησης (Ημερήσιοι Φύλακες Αρχαιοτήτων και Νυκτοφύλακες Αρχαιοτήτων) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.
Επίσης, για το Προσωπικό Φυλάκων Κτιρίων, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.
Εφιστάται η προσοχή των αρμοδίων Προϊσταμένων για την αυστηρή τήρηση των νομίμων διαδικασιών, καθώς επίσης και των κριτηρίων πρόσληψης (άρθρο 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα).

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική απόφαση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.