Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο νέα έργα υλοποιούνται από την Π.Ε. Πέλλας συνολικού προϋπολογισμού 275.000,00 €

Η κα. Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην υπογραφή δύο νέων προγραμματικών συμβάσεων, οι οποίες αφορούν έργα που υλοποιούνται σε περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας, αντίστοιχα.

Τα έργα αφορούν:

1. «Αποκατάσταση αύλειου χώρου Κέντρου Υγείας Άρνισσας», συνολικού προϋπολογισμού 20.000,00 € και 
2. «Ασφαλτόστρωση οδού στην Τ.Κ Ριζού», συνολικού προϋπολογισμού 255.000,00 €. 
Αμφότερα τα έργα υλοποιούνται μέσω προγραμματικών συμβάσεων με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και το Δήμο Σκύδρας αντίστοιχα, με χρηματοδότηση από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που είναι ο φορέας κατασκευής.
 «Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και συνδράμουμε από την πλευρά μας τα μέγιστα, για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην Πέλλα. Χωρίς διαχωρισμούς και προτιμήσεις, είμαστε δίπλα στα αιτήματα των Δήμων και φορέων για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας. Ειδικά στον τομέα της υγείας, αξίζουμε καλύτερες υπηρεσίες που θα έρθουν μέσα από καλύτερες υποδομές, την αποκατάσταση των οποίων έμπρακτα υποστηρίζουμε. Ακόμη, συνεχίζουμε τις βελτιώσεις τμημάτων του οδικού δικτύου που σηκώνουν μεγάλο κυκλοφοριακό βάρος σε καθημερινή βάση. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας κινείται με αλληλεγγύη, γνώση, συνέπεια και εμπειρία στην προώθηση ρεαλιστικών λύσεων» ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Οι παρεμβάσεις στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας περιλαμβάνουν την αποξήλωση κατεστραμμένων πεζοδρομίων και την κατασκευή νέου περιμετρικού πεζοδρομίου, αποκατάσταση μαρμαρικών, χρωματισμούς και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων. Από την άλλη, στο έργο της ασφαλτόστρωσης οδού στην Τ.Κ. Ριζού, οι εργασίες αφορούν αποκατάσταση αγροτικών οδών σε περίπου 1,9 km και αγροτικών συνδέσεων, όπως, επίσης, κατασκευή αποχέτευσης όπου απαιτείται. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…