Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Γρηγοριάδης και Χρ. Τανάσκος οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι στο Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών


Οριστικά δύο θα είναι οι υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, στις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 28 Ιουλίου, μετά από την πρόσφατη παραίτηση του Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος, ως γνωστόν, συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Ο Χρήστος Τανάσκος και ο Μηνάς Γρηγοριάδης θα είναι οι δύο διεκδικητές του αξιώματος, καθώς χθες Δευτέρα 8 Ιουλίου έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και στην Γραμματεία του Συλλόγου και τα δύο αυτά μέλη κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους. (Ο Χρ. Τανάσκος, όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ, είχε καταθέσει την υποψηφιότητά του την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Μηνάς Γρηγοριάδης την κατέθεσε χθες). 
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, την οποία υπογράφει η Αντιπρόεδρός του Ελένη Τσώνη, μεταξύ άλλων, αναφέρει σχετικά:

«Σύμφωνα με τα άρθρα 107, 122 και 124 του Κώδικα Δικηγόρων, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, θα διεξαχθούν την Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019.

Η ψηφοφορία θα γίνει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών (Αδελφών Παπαϊωάννου 36 – ισόγειο). Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου, αυτή θα γίνει την Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Συλλόγου,  με βάση τον πίνακα που έχει αναρτηθεί στα γραφεία και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.» 

ΗΕ karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.