Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζημιές, πτώση δέντρων και σοβαρά προβλήματα στην Κρύα Βρύση από τη Θεομηνία!


«Ένα τέταρτο θεομηνίας μετά τις 8:30 το βράδυ στην Κρύα Βρύση ήταν αρκετό για να προκαλέσει ζημίες και σοβαρά προβλήματα!». 
Αυτό σημειώνει στο χρονολόγιό του στο διαδίκτυο (fb) ο συνάδελφος δημοσιογράφος και εκλεγμένος μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης, Λύσανδρος Αμιτζόγλου, προσθέτοντας:
«Πέρα από την πτώση δέντρων στον περιφερειακό δρόμο, σοβαρή περίπτωση ήταν η πτώση δέντρου επί της Βενιζέλου και μάλιστα πάνω σε αυτοκίνητο προκαλώντας το σοβαρή ζημιά, και κόβοντας ταυτόχρονα καλώδιο ηλεκτροδότησης οικίας. Ακόμη μεγαλύτερη ζημιά έγινε με την πτώση δέντρου από τον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας προς τον περιφερειακό δρόμο κόβοντας και εδώ καλώδιο και καταστρέφοντας φωτιστικό πυλώνα! 
Είναι χαρακτηριστική η εικόνα της ρίζας που ξηλώθηκε ολόκληρη παρασέρνοντας πεζοδρόμια και περίφραξη, σωζόμενο ευτυχώς το ναιδριο της Κοιμήσεως Θεοτόκου που υπάρχει ακριβώς δίπλα από το δέντρο και μέσα στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ. ! Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός ανθρώπου! 

Όπως σημειώνει επίσης ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου, «άμεση ήταν η παρουσία στα συμβάντα του Αντιδημάρχου Κώστα Μπαλτζίδη του Προέδρου Δημήτρη Παρασκευόπουλου και εμού του ιδίου, επικοινωνώντας αμέσως με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΔΕΗ, υπηρεσίες οι οποίες κατέφθασαν άμεσα με την παρουσία ενός οχήματος τους με τα πληρώματα τους όπως φυσικά και το φουξ του Δήμου!».
Σχετικά με την πτώση του δέντρου, ο κ. Αμιτζόγλου τονίζει: «Όσον αναφορά την ζημιά και τον κίνδυνο που δημιούργησε η πτώση του δέντρου στο Κ.Υ. θα ασχοληθώ προσωπικά και περαιτέρω αφού αγγίζει τα όρια του σκανδάλου όταν υπάρχει αίτημα της διοίκησης του Κ.Υ. προς το Δασαρχείο εδώ και 5 χρόνια για άμεση κοπή δέντρων στον προαύλιο χώρο του ανάμεσα σε αυτά και τα συγκεκριμένα, ενώ σε αυτοψία που έγινε παρουσία υπαλλήλων της δασικής υπηρεσίας δεν έκριναν ότι πρέπει να κοπούν τα συγκεκριμένα δέντρα ( αυτό που έπεσε, ενώ υπάρχουν αλλά δύο αν δεν κάνω λάθος) με την διοίκηση του Κ Υ όμως να έχει διαφορετική άποψη! 
Ήρθε λοιπόν η σημερινή ημέρα για να γίνει η ζημιά (ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ανθρώπων) και το ξαναδηλώνω με την διπλή μου ιδιότητα πλέον ότι το θέμα θα το ερευνήσω σε βάθος!».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.