Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ.Ε.Π. Έδεσσας - Άρνισσας: Διάθεση δελτίων ΟΓΑ Κοινωνικού Τουρισμού και Βιβλίων


Τα Κ.Ε.Π. Έδεσσας και  Άρνισσας  σας ενημερώνουν ότι τα  δελτία (Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού – Εκδρομικού Προγράμματος – Θεάτρων) θα διανέμονται από τις 10/7/2019 έως 6/9/2019. Τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα Κ.Ε.Π. από τις 16/9/2019..

Για την παραλαβή των δελτίων θα χρειαστεί:

1) Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας
2) Αίτηση συμμετοχής του δικαιούχου
3) Εξουσιοδότηση παραλαβής με το γνήσιο της υπογραφής όταν πρόκειται να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο .

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ αλλά μπορούν να απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ βιβλιοπωλεία από την 10/7/2019 έως και την 30/9/2019 προκειμένου να τα προμηθευτούν.
Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία καθημερινά από το ΚΕΠ  Έδεσσας  από τις 7:30 το πρωϊ μέχρι τις 20:00 το απόγευμα και κάθε Σάββατο από τις 8:00 το πρωϊ μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι και από το ΚΕΠ της Άρνισσας κάθε μέρα εκτός Σαββάτου από τις 7:30 το πρωϊ μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι. 

O Προϊστάμενος
ΚΙΤΚΑΣ ΘΩΜΑΣ  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.