Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σεμινάρια μάρκετινγκ: Ο δρόμος για να βρείτε δουλειά

Ολοένα και πληθαίνουν οι αγγελίες για θέσεις εργασίας που αφορούν στον κλάδο του digital marketing, κυρίως από επιχειρήσεις και εταιρείες, που επιδιώκουν να επενδύσουν σημαντικά στην ηλεκτρονική προβολή της δραστηριότητάς τους. 

Παρακολουθώντας επαγγελματικά σεμινάρια μάρκετινγκ, ακόμα και αν το αντικείμενο σπουδών σας είναι εντελώς διαφορετικό, αλλά διαθέτετε βασικές γνώσεις υπολογιστή και προγραμμάτων, θα έχετε τη δυνατότητα να εισέλθετε σε έναν πολλά υποσχόμενο τομέα εργασίας, που έχει μάλιστα, εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Δείτε παρακάτω γιατί είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε σεμινάρια digital marketing προτού αναζητήσετε κάποια σχετική θέση εργασίας και ποιες δημοφιλείς θέσεις εργασίας μπορείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε. 

Γιατί χρειάζεται να παρακολουθήσετε επαγγελματικά σεμινάρια

Ακόμα και αν έχετε σπουδάσει marketing, είναι απαραίτητο να λάβετε εξειδίκευση στη digital εκδοχή του, καθώς η προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιείται μέσω ενός ή περισσοτέρων ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία επιβάλλεται να γνωρίζετε πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. 

Όσοι είναι ήδη επαγγελματίες στο digital marketing αξιοποιούν καθημερινά τα διαθέσιμα κανάλια προώθησης στο Διαδίκτυο, αλλά και ποικίλα εργαλεία που αναλύουν την αποτελεσματικότητα κάθε διαφημιστικής ενέργειας, ώστε να προσδιορίζουν με ακρίβεια τις αποδόσεις των καμπανιών ανάλογα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τους στόχους των επιχειρηματιών.

Επομένως, αν επιδιώκετε να διαγράψετε μια επιτυχημένη πορεία ως digital marketer, είναι σημαντικό να έχετε αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και την εμπειρία να εφαρμόζετε στην πράξη τις πλέον σύγχρονες πρακτικές βάσει στρατηγικών. 

Η ολοένα και αυξανόμενη αξιοποίηση του Ίντερνετ και των social media στην προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχει δημιουργήσει αρκετά νέα επαγγέλματα που σχετίζονται με το digital marketing, όπως: 

Google Ads (AdWords) Specialist, Social media marketing Specialist, Digital marketing strategist.

Ποιες θέσεις εργασίας digital marketing μπορείτε να διεκδικήσετε

Google Ads (AdWords) Specialist

Θεωρείται ο πλέον χρήσιμος υπάλληλος ή συνεργάτης επιχειρήσεων και εταιρειών καθώς ο Google Ads (AdWords) Specialist ασχολείται αποκλειστικά με την προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στη Google. Δημιουργεί κατάλληλο διαφημιστικό υλικό για την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης του κόσμου (Google) αλλά και στη Νο2 μηχανή αναζήτησης του κόσμου (YouTube), με σκοπό την προσέλκυση νέων πελατών. 

Με το σεμινάριο Google Ads (Adwords) θα είστε σε θέση να δημιουργείτε αποτελεσματικές καμπάνιες σε Search, Display και Video και θα μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησης ή εταιρείας, για την οποία εργάζεστε. 

Social media marketing Specialist

O επαγγελματίας που εκπροσωπεί μία ή περισσότερες εταιρείες / επιχειρήσεις στα social media λέγεται Social media marketing Specialist, ο οποίος με τις ενέργειές του στα social media μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του brand κάθε επιχείρησης και να προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. 

Με το σεμινάριο Social media marketing μπορείτε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις διαφημιστικές πλατφόρμες των social media, ώστε να είστε έτοιμος να παρέχετε αξιόπιστες υπηρεσίες σε εταιρείες, επιχειρήσεις αλλά και σε αυτοαπασχολουμένους.

Digital marketing strategist

Ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει να σχεδιάσει τη στρατηγική μιας επιχείρησης ή εταιρείας στο digital marketing καλείται Digital marketing strategist. Η στρατηγική που ακολουθεί έχει ως στόχο την αύξηση των πωλήσεων αλλά και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της φίρμας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Στο σεμινάριο Digital Marketing Professional θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και να εκπαιδευτείτε σε επιτυχημένες πρακτικές του digital marketing ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους των πελατών σας και να φέρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…