Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H κλήρωση του Europa League για τις Ελληνικές ομάδες


Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον βεβαίως ξεπεράσει το εμπόδιο της ρουμανικής Κραϊόβα, έμαθε η ΑΕΚ στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας-Τράμπζονσπορ.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και η ρεβάνς σε Τσεχία ή Τουρκία στις 29 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά στον Άρη, το τελευταίο -όχι ανυπέρβλητο- εμπόδιό του προς τους ομίλους του Europa League θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στην Παρτιζάν και τη Μαλάτιασπορ, σε περίπτωση που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή της κόντρα στη Μόλντε.

H πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στο Βελιγράδι ή στην Τουρκία, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επίσης, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέγκια Βαρσοβίας, ο Ατρόμητος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Europa League τον νικητή του δυνατού ζευγαριού Μίντιλαντ-Ρείντζερς.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί εντός έδρας για την ομάδα του Περιστερίου στις 22 Αυγούστου, με τη ρεβάνς σε Δανία ή Σκωτία να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου.

Πηγή: filathlos.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.