Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ έτους 2019 από τα ΚΕΠ Έδεσσας - Βεγορίτιδας

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας και Βεγορίτιδος ενημερώνουν τους δημότες ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ 2019 από τις Περιφερειακές Ενότητες και τα ΚΕΠ από την   15η Ιουλίου  2019 με τελική ημέρα έκδοσης την 31η Οκτωβρίου 2019
Τα δελτία θα έχουν ισχύ για το έτος 2019 και για όσο διάστημα  από το επόμενο έτος (2020)  απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγηση του.
Για την διεκπεραίωση της διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι πολίτες οφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση του Ενδιαφερόμενου ή του κηδεμόνα του ή άλλου εξουσιοδοτημένου ατόμου στα ΚΕΠ .
2. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ  όπου θα αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας (τουλάχιστον 67%).
3. Όσοι λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση Α.Μ.Ε.Α. από τον Ο.Π.Ε.Κ.Α. μπορούν  προσκομίσουν βεβαίωση χορήγησης Επιδόματος. Στην Βεβαίωση αναγράφεται η ημερομηνία λήξης του δικαιώματος λήψης του επιδόματος από τον δικαιούχο.
4. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
5. Για την έκδοση νέας κάρτας  2 πρόσφατες φωτογραφίες
6. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος  εφορίας φορολογικού έτους 2018
7. Βιβλιάριο ασθένειας
8. ΑΜΚΑ
9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 περί ακριβής διεύθυνσης του τόπου διαμονής και ότι δεν έχει εκδοθεί και παραληφθεί στο όνομα του αιτούντα Δελτίο Μετακίνησης από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή ΚΕΠ  

Ο Προϊστάμενος του
Αυτοτελούς Τμήματος ΚΕΠ
Θωμάς Κίτκας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…