Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αλμωπίας - Υποβολή αιτήσεων


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 161 και 167 του Ν.3584/2007 [ΦΕΚ 143/τ.Α΄/28-6-2007] για την κάλυψη θέσης γενικού γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Για το διορισμό στη θέση του γενικού γραμματέα ισχύουν τα προσόντα και τα κωλύματα των άρθρων 11 έως και 17 του ν. 3584/07, εκτός αν διαφορετικά ορίζεται στις επί μέρους διατάξεις. (παρ 1 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ), ή πτυχίου Κ.Α.Τ.Ε.Ε., όπως προβλέπεται στο άρθρο 82 (παρ 2 άρθρο 161 του ν. Ν. 3584/2007 και όπως τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 44 του Ν.4447/16)

Γ)Να έχουν εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης , να έχουν ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, καθώς και οργανωτικές & επικοινωνιακές δεξιότητες. Επίσης να γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα.

Ειδικά για τη θέση του γενικού γραμματέα, αποκλείεται ο διορισμός προσώπου που είναι συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και β' βαθμού προς τον Δήμαρχο . (παρ 2 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)

Οι ενδιαφερόμενοι μέσα σε προθεσμία πέντε [5] ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, πρέπει να καταθέσουν στο Δήμο τα παρακάτω δικαιολογητικά :

Α) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Β) Βιογραφικό σημείωμα
Γ) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ ή πτυχίο Κ.Α.Τ.Ε.Ε. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Δ) Πτυχίο ξένης γλώσσας

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου . Πληροφορίες από την κα Λαζοπούλου Αρχοντούλα τηλ. 2384350206 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειωτέον ότι αιτήσεις, χωρίς τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά παραπάνω προσόντα, δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.