Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ημερομηνίες για νέα αίτηση επιδότησης ενοικίου

Θα πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία όσοι κατέθεσαν τις αιτήσεις τους εντός του περασμένου Μαρτίου, καθώς αυτόν τον μήνα συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος τους

Στην υποβολή εκ νέου αίτησης για το επίδομα ενοικίου θα χρειαστεί να προχωρήσουν αρκετοί δικαιούχοι ώσετε να μην χάσουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία όσοι κατέθεσαν τις αιτήσεις τους εντός του περασμένου Μαρτίου, καθώς αυτόν τον μήνα συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος τους, με την προϋπόθεση ότι η αίτηση που θα υποβληθεί στην υπηρεσία θα προσκομίζει νέο έντυπο συναίνεσης, καθώς και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Για να μην χαθεί κάποιος μήνας επιδότησης, η νέα αίτηση για αιτήσεις που έχουν αρχικά υποβληθεί από 01 Μαρτίου 2019 έως 31 Μαρτίου 2019 θα πρέπει να υποβληθούν και να εγκριθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου 2019 για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, ανανεώθηκαν αυτόματα και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο».

Για τις αιτήσεις που διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούνται πλέον οι όροι του προγράμματος (πχ. αλλαγή σύνθεσης του νοικοκυριού, αλλαγή εισοδημάτων ή περιουσιακής κατάστασης) αυτές δεν θα ανανεωθούν.

Σημειώνεται ότι στους δικαιούχους θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι η χορήγηση του επιδόματος δεν θα ανανεωθεί αυτόματα. Αν επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση από 1/9/2019.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…