Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φ.Ο. Αριδαίας - ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών 0-3 (Βόλεϊ Κορασίδων)


Η οικογένεια του Φ.Ο.Αριδαίας συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στη σημερινή διεξαγωγή του πρώτου επίσημου αγώνα γυναικείου βόλεϊ 
-Κορασίδων Κ18- στην περιοχή μας το Σάββατο 5/10/2019, η οποία καταγράφηκε στην αθλητική ιστορία της Αριδαίας καθιστώντας το σύλλογό μας, για μια ακόμα φορά πρωτοπόρο!
Με την καθοδήγηση του προπονητή μας Γιάννη Παντακίδη, της βοηθού προπονητή Ρίτσας Πρόικου και της Γιάννας Γκέσιου στη θέση φροντιστή της ομάδας, καταφέραμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα του ομίλου μας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλήτριες και οι προπονητές μας θα συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια και με την απόκτηση της απαραίτητης εμπειρίας θα μας προσφέρουν χαρές και επιτυχίες.  
Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό της ομάδας μας Κώστα Τσαβδάρη για την υποστήριξη και το φίλαθλο κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.