Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θύελλα Σαρακηνών - Αλμωπός Αριδαίας 0-4 (βίντεο)


Με νίκη συνέχισε ο Αλμωπός για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας στους Σαρακηνούς με σκορ 0-4 απέναντι στην τοπική ομάδα. Σε μία ηλιόλουστη ημέρα, με αρκετό κόσμο στο γήπεδο, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη μπήκε αποφασισμένα από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης και πίεσε την ομάδα των Σαρακηνών ώστε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα αλλά επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες και το γεμάτο ένταση παιχνίδι. Ο Λεωνίδας Κωστούλας ήταν αυτός που ξεκλείδωσε τον αγώνα καθώς στο 44ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μεντή, με όμορφο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των Σαρακηνών. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αλμωπός θέλησε να “τελειώσει” τον αγώνα και πίεσε ψηλά προσπαθώντας να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Ο Ξόμπλιος ήταν αυτός όπου στο 68ο λεπτό έκανε το 0-2 μετά από ωραίο σουτ εντός περιοχής λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα. Στα επόμενα πέντε λεπτά ο Μαγγίζης και ο Κωστούλας πέτυχαν άλλα δύο τέρματα συμπληρώνοντας το καρέ των τερμάτων. Έτσι, ο Αλμωπός συνέχισε με την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα ματς αναμένοντας τον Εδεσσαϊκό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 16:00.

Οι διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Μποζαντζίδης & Μαδίτσης

Θύελλα Σαρακηνών: Φιρινίδης, Γεωργίου, Ευφραιμίδης, Ρώσσης, Μελίσσης, Κούμπους, Τσόρμπας, Ουζούνης, Γκέσιος, Ιωάννου, Λαφαζανίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Αθανασιάδης, Κιουλάφι, Μποζίνης, Μαντζανάς

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μαγγίζης, Μουτζούρης, Τζιμογιάννης, Σαϊνατούδης, Καζναφέρης, Μεντής, Ασλαμπάλογλου, Νικολίτσας, Πέττας, Κωστούλας.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ξόμπλιος, Στογιαννίδης, Κιουλτζόπουλος και Γιαννόπουλος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.