Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Κύπρο για το Challenge Cup ο Αερωπός Έδεσσας μετά το «διπλό» στην Βέροια (φωτο)



Τον τίτλο του φαβορί που κατείχε πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας φρόντισε να επιβεβαιώσει ο Αερωπός Έδεσσας. Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 27-22, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Πλέον οι Εδεσσαίοι στρέφουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Προοδευτικό Πάφου για το Challenge Cup. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κύπρο με ώρα έναρξης τις 18:00, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ίδια ώρα μια εβδομάδα αργότερα.

Το ματς

Από την έναρξη της αναμέτρησης η φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι προηγούμενοι μέχρι και με τέσσερα γκολ διαφορά τόσο στο 4-8, όσο και 8-12. Το σκορ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, με τον Αερωπό να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας, μην αφήνοντας τον Φίλιππο να πλησιάσει. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 11-15 υπέρ των Εδεσσαίων, με τους Βεροιώτες να παλεύουν να αλλάξουν τα πράγματα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, το ματς είχε ακριβώς την ίδια εικόνα. Όσο και αν οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν, αξιοποιώντας στο έπακρο τα έξι πέναλτι που κέρδισαν (6/6), δεν κατάφεραν ποτέ στην πραγματικότητα να ανησυχήσουν τον Αερωπό, ο οποίος έβρισκε συνεχώς νέες λύσεις στην επίθεση και συντηρούσε την διαφορά. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 22-27, ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένο τον νικητή, αλλά και μια βελτιωμένη εμφάνιση που δίνει ελπίδα στον ηττημένο.

Στο σκοράρισμα ξεχώρισαν από τον Αερωπό οι Κράλλης, Θεοδωρόπουλος και Μισαηλίδης που σημείωσαν από 5 τέρματα, ενώ ο Καραγκιοζόπουλος «πάλευε» ολομόναχος επιθετικά για τον Φίλιππο πετυχαίνοντας 10(!) γκολ.

Τα πεντάλεπτα:  2-4, 4-8, 7-9, 8-12,10-14, 11-15 (ημίχρονο), 13-16, 16-20, 17-21, 19-24, 20-25, 22-27.

Φίλιππος Βέροιας (Σαράφης): Ευαγγελόπουλος, Πατραμάνης 1, Καραγκιοζόπουλος 10, Παντελίδης, Νικολαΐδης 2, Βαρδάκας 1, Τζινερής 1, Παπαδόπουλος Αχ., Κουκουτσίδης 1, Δάσκαλος, Καλλιαρίδης, Πιστόλας, Φιλόσογλου 2, Παπαδόπουλος Σ. 4, Τζωρτζίνης, Παπαγιάνης.

Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυροδουλάκης, Γάτσης, Τζουβάρας Θ. 1, Κράλλης 5, Θεοδωρόπουλος 5, Ξενίδης, Δημάκης 2, Μπάρμπας, Βαφείδης 2, Μισαηλίδης 5, Αποστολίδης 3, Κυριάκου 1, Λιόφης, Ροτζιός, Χερέρα 3.

Δίλεπτα: 1 – 4
Πέναλτι: 6/6 – 2/2
Διαιτητές: ΠΑΤΙΟΣ, ΤΣΙΑΝΑΣ

Πηγή: e-handball.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.