Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγροσυκιά: «Έφυγε» από τη ζωή ο «Γώγος»


«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο 54χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος από την Αγροσυκιά του δήμου Πέλλας, ο γνωστός σε όλους μας «Γώγος».

Η πιο συμπαθητική και ιδιαίτερα γνώριμη φυσιογνωμία της Αγροσυκιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ο "Γώγος", ο οποίος έπασχε από το σύνδρομο Down, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύθηκε για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, από όπου πήρε εξιτήριο πριν από 15 ημέρες περίπου. 
Χθες το πρωί όμως η υγεία του παρουσίασε κάποια επιπλοκή και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου σήμερα τα χαράματα άφησε την τελευταία του πνοή, «σκορπίζοντας» θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αγροσυκιάς. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στην σελίδα του στο διαδίκτυο, του συγχωριανού του Ν.Π.: «Μισό και πλέον αιώνα μαζί. Για πάντα όμως στις καρδιές μας.....Αντίο Γώγο μας».

Η κηδεία του Γώγου θα γίνει σήμερα, στις 5.00 το απόγευμα, από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, στην Αγροσυκιά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλο παραδεισο να εχεις ελαφρυ να ειναι το χωμα που σε σκεπαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.