Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Αλμωπίας: Ο κ. Μπίνος και η αδιαφορία του, η αμέλειά του και η υπεροψία του δεν τον άφησαν να δούνε την πραγματικότητα (βίντεο)


Ο πρόεδρος  της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ» και Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ για το πρόβλημα που ανέκυψε με την  αδειοδότηση των Λουτρών.
Μόνο τέσσερις ημέρες προθεσμία μας έδωσε ο κ. Μπίνος για να κρατήσουμε ανοιχτά τα Λουτρά. «΄Ηταν ένα έγκλημα για μένα απέναντι στην επιχείρηση, στους επαγγελματίες και στο Δήμο μας» ανέφερε ο Δήμαρχος. 
Στη συνέχεια είπε ότι καταφέραμε όχι να ανασταλεί η απόφαση σφράγισης αλλά να πάρουμε πίστωση χρόνου ώστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες   για την απόκτηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του τόνισε: «Ο κ. Μπίνος με την ελαφριά του αίσθηση του τύπου έλα μωρέ αυτοί θα έρθουν την Παρασκευή θα δούνε κόσμο και θα φύγουν, αποδεικνύει και τη σοβαρότητα που αντιμετώπισε το όλο θέμα, αποδεικνύει επίσης ποιος είναι επικίνδυνος για το μέλλον αυτής της επιχείρησης». 

Παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος αναφέροντας για τον κ. Μπίνο και τα ψέματα κοντά ποδάρια έχουν και πρέπει να απολογηθούν. Γιατί άφησε αυτό το θέμα να έρθει στα χέρια του κ. Μπάτση με λίγο χρόνο για να αντιδράσει.

Τον λόγο πήρε και ο Κοσμάς Κανονίδης Διπλ Μηχανικός Περιβάλλοντος o οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι η επιχείρηση των Λουτρών τον Ιούνιο του 2018 κατέθεσε φάκελο για την έκδοση του ειδικού σήματος λειτουργίας με δικαιολογητικά για τα οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «σίγουρα γελάνε ακόμα στον ΕΟΤ» αφού σε αυτά υπήρχαν υπεύθυνες δηλώσεις χωρίς γνήσια υπογραφής, ληγμένο αντίγραφο ποινικού μητρώου, δεν κατατέθηκε το καταστατικό της εταιρείας κ.α. καταλήγοντας, πως ήταν δυνατό να μας έδιναν το σήμα λειτουργίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.