Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκυλί πίτμπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε 11χρονη στο γήπεδο της Αριδαίας


Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης από σκυλί σε ανήλικο σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής στην Αλμωπία.

Συγκεκριμένα 11χρονο κορίτσι που είχε πάει στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας μαζί με άλλους συναθλητές της για προπόνηση, δέχθηκε επίθεση από σκυλί ράτσας πίτμπουλ και την τραυμάτισε δαγκώνοντάς την στο πόδι. Το κοριτσάκι που έφερε και αμυχές στο χέρι, λόγω έλλειψής Παιδιατρικής Κλινικής στο Νομό, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από την Έδεσσα, απ΄ όπου πήρε εξιτήριο.

Το σκυλί αρχικά με μέριμνα του Δήμου τέθηκε σε περιορισμό ως αδέσποτο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν δεσποζόμενο και είχε διαφύγει από το μέρος όπου το είχε δεμένο ο ιδιοκτήτης του. Οι γονείς της ανήλικης μετά από λίγες ημέρες από το περιστατικό κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Παρά έγινε με τα σκυλιά σας ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σκυλιά δεν φταίνε αυτοί που φταίνε είναι οι ιδιοκτήτες τους όταν το σκληρό παίρνει ένας ανεύθυνος άσχετος μπορεί να το καταστρέψει να το κάνει νευρικό. Μεγάλα πρόστιμα για παραδειγματισμό για να μάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θα κανουν οι ιδιοκτήτες να μάθουν τους κανόνες συμπεριφοράς και εκπαίδευσης των ζωων τους.Το σκύλο η οποιοδήποτε κατοικίδιο δεν το παίρνει καποιος απλα και μονο για το θεαθηναι αλλά επειδή είναι συνειδητοποιημενος για τις ευθύνες που έχει απέναντι του!!!τιμωρία λοιπον στον ιδιοκτήτη και όχι στο ζώο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοεί ο αρθρογράφος οταν αναφέρεται σε έλλειψη παιδιατρικών κλινικών; 2 έχει ο νομός Πέλλας: Έδεσσα και Γιαννιτσά. Ευτυχώς που το παιδί είναι καλά και δεν συνέβη κάτι χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.