Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τον «Προμηθέα» Πάτρας και τα Ιωάννινα θα παίξει η Ακαδημία Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών


Μια σειρά ιδιαίτερα σημαντικών φιλικών παιχνιδιών θα δώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Νοεμβρίου 2019, στην Πάτρα και στα Ιωάννινα αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα, τα τμήματα του Παιδικού και του Προπαιδικού θα αγωνιστούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του «Προμηθέα» Πάτρας (ενός συλλόγου που σήμερα σε οργανωτικό επίπεδο αποτελεί πρότυπο, όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα). Στη συνέχεια, οι αθλητές της  ακαδημίας των Γιαννιτσών θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ανδρικού τμήματος του «Προμηθέα» Πάτρας με το «Γ.Σ Περιστερίου», που θα διεξαχθεί για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Basketball. 
Την Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει από την πόλη της Πάτρας για να μεταβεί στην πόλη των Ιωαννίνων όπου θα δώσει και εκεί δύο φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ομάδας του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η επιστροφή της αποστολής στην πόλη των Γιαννιτσών.  

Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.