Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοψίες τεχνικών έργων της ΠΕ Πέλλας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή (φωτο)


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, με κλιμάκιο μηχανικών της οικείας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, πραγματοποίησε σειρά αυτοψιών σε τεχνικά έργα, εντός της Π.Ε. Πέλλας, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των τεχνικών υποδομών που κατασκευάζονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα, μετά το ζήτημα που προέκυψε με το κλείσιμο της οδού Κερασιά - Χιονοδρομικό Κέντρο, ο κ. Τζαμτζής ξεκίνησε την αυτοψία από την συγκεκριμένη οδό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, με την Αν. Διευθύντρια Τεχνικών Έργων κα. Άννα Χύτα και μηχανικούς της υπηρεσίας, εξετάστηκαν η βατότητα του δρόμου Κερασία – Χιονοδρομικό, καθώς και  οι πιθανές χαράξεις  σύνδεσης του Δήμου Αλμωπίας με το Χιονοδρομικό μέσω της Τοπικής Κοινότητας Κορυφής. Μία κατάλληλη, από οικονομική και τεχνική άποψη, λύση για την ασφαλή λειτουργία του δρόμου θα εξεταστεί λεπτομερώς στο πλαίσιο κατάρτισης του προγράμματος τεχνικών έργων της Π.Ε. Πέλλας.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Τζαμτζής βρέθηκε στην περιοχή της Όρμας και του Λουτρακίου όπου εκτελούνται τεχνικά έργα της Π.Ε. Πέλλας. 
Στην Όρμα ενημερώθηκε για τη πορεία του έργου "Αντιπλημμυρική προστασία Τ.Κ. Λουτρακίου", προϋπολογισμού 2.100.000,00 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Στο Λουτράκι διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών του έργου  "Αγροτική Οδοποιία εντός των ορίων Δήμου Αλμωπίας", προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ. Το έργο αυτό ολοκληρώνεται τις αμέσως επόμενες μέρες.  

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Μας ενδιαφέρει η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους Δήμους της Πέλλας. Ακόμη, μας ενδιαφέρει οι αναπτυξιακές υποδομές που δημιουργούμε να εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, να λειτουργούν και να συντηρούνται σωστά. Το πρόγραμμα των αυτοψιών σε έργα που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…