Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο ΠΕ Πέλλας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Η Διοίκηση Του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο ΠΕ Πέλλας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών του Μουσικού Σχολειού Γιαννιτσών και παραβρέθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολειού στο δημαρχείο Πέλλας στα Γιαννιτσά, παραδίδοντας τα αιτήματα τους στο δήμαρχο της πόλης.
Το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών - το μοναδικό στον Νομό μας - από το 1996 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, έχει τεράστια προσφορά στην μουσική παιδεία πολλών εκατοντάδων μαθητών και, παράλληλα, συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Στεγάζεται όμως σε λυόμενες κατασκευές, η οποίες αποτέλεσαν λύση ανάγκης της πρώτης περιόδου, όταν ο αριθμός των μαθητών ήταν περίπου 50 ενώ σήμερα είναι σχεδόν τριπλάσιος… Έχουν παρέλθει 23 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και η στέγαση του Μουσικού Σχολείου εξακολουθεί να γίνεται στις λυόμενες αυτές αίθουσες, οι οποίες πλέον δεν επαρκούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του σχολειού ( και με ότι αυτό συνεπάγεται στην αντιμετώπιση των καιρικών συνθηκών )
Έχει πλέον καταστεί απόλυτος αναγκαία η ανέγερση ενός σύγχρονου κτιρίου, με όλες τις απαραίτητες υποδομές και τον κατάλληλο εξειδικευμένο εξοπλισμό, προκειμένου το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών να λειτουργεί εύρυθμα και να παρέχει υψηλού επιπέδου κατάρτιση στους ολοένα αυξανόμενους μαθητές του… Και ενώ το οικόπεδο έχει παραχωρήσει προκειμένου να ανεγερθεί το κατάλληλο κτίριο στο οποίο θα στεγαστεί το Σχολείο… αυτό εδώ και χρόνια «κολλά» στις διάφορες Τεχνικές Υπηρεσίες και μελέτες που ποτέ δεν είναι « ώριμες ….»
Καλούμε την Δημοτική Αρχή Και Το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας να προβούν ΑΜΕΣΑ στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών ν’ αποκτήσει επιτέλους το δικό του σύγχρονο κτίριο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες, για να μπορεί απρόσκοπτα να συνεχίσει την πολύτιμη εκπαιδευτική και πολιτιστική προσφορά του στην πόλη και στον Νομό μας…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…