Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη για το τμήμα μίνι των "Ικαρων" Γιαννιτσών απέναντι στη Μελίκη


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το μίνι τμήμα των Ίκαρων Γιαννιτσών πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο κλειστό γυμναστήριο «Έλλη Μυστακίδου» το περασμένο Σάββατο απέναντι στο ΓΑΣ Μελίκης, με σκορ 56-38.

Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα ο προπονητής Ανδρέας Οκλαλιώτης δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου,μιας ομάδας που τώρα χτίζεται, για την προσπάθεια που κατέβαλαν.Σκοπός αυτής της ομάδας αλλα και των Ίκαρων Γιαννιτσών είναι τα παιδιά να προσπαθούν, να αγωνίζονται και να χαίρονται το παιχνίδι. Η νίκη δεν πρέπει να είναι και δεν είναι σκοπός σε αυτές τις ηλικίες. Τα παιδιά τώρα μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ.Αυτό θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά των ακαδημιών και αυτό κάνουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που ακολουθούν την ομάδα και τα παιδιά τους σε κάθε παιχνίδι και έτσι να συνεχίσουν.Επίσης να ευχηθώ στα παιδιά της Μελίκης καλή συνέχεια στο Τουρνουά.»

Από το Γραφείο τύπου των Ικάρων Γιαννιτσών 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.