Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 κι ώρα 13:30΄, με τα εξής δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Αποδοχή  χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ ποσού 36.380,00 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019, κατανομή στις σχολικές επιτροπές (Σχολεία συμπληρωματική κατανομή).
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.
3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για κατανομή τέλους διαφήμισης  κατηγορίας  Δ’ ποσού 46.100 ευρώ και τέλος ακίνητης περιουσίας ποσού 38.290,00 ευρώ από το ΥΠΕΣ και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.
4. Έγκριση 1ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης των εργασιών με αναθεώρηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΑΣ».
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών για την σύσταση του οικισμού Λουτροχωρίου  σε αυτόνομη Τοπική Κοινότητα σύμφωνα με το άρθρο 283 παρ.6 του Ν.3852/2010.
6. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρων στην Δ.Κ. Σκύδρας.
7. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για χορήγηση θέσης  στάθμευσης ΑΜΕΑ στην Δ.Κ. Σκύδρας (Σ. Δαβάκη 23-25)
8. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για  χορήγηση θέσης  στάθμευσης ΑΜΕΑ στην Δ.Κ. Σκύδρας (Π. Σαχίνη 11)
9. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για χορήγηση χώρου φορτοεκφόρτωσης στην Δ.Κ. Σκύδρας (Μ. Αλεξάνδρου)
10. Έγκριση απόφασης Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής για αποξήλωση περιπτέρου στην Τ.Κ. Καλυβίων.                                         

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…