Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή διαμαρτυρίας της Δόξας Μελισσίου για τη διαιτησία


Την έντονη διαμαρτυρία της εκφράζει η Δόξα Μελισσίου για τη "Σφαγιαστική διαιτησία" του κ. Αργυρού, όπως αναφέρει σε ανοιχτή της επιστολή προς τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣ Πέλλας, στον Κυριακάτικο αγώνα  πρωταθλήματος με τον Εθνικό Γιαννιτσών, στον οποίο η Δόξα Μελισσίου ηττήθηκε με 2-1. Η επιστολή έχει ως εξής: 

Κον Πρόεδρον ΕΠΣ Πέλλας
Κον Πρόεδρον Επιτροπής Πρωταθλήματος
Κον Πρόεδρον Συνδέσμου Διαιτητών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, συνεδρίασε εκτάτως μετά τον αγώνα της Α1 Πέλλας μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ Γιαννιτσών- ΔΟΞΑ Μελισσίου κι ομόφωνα αποφάσισε:
1. Να εκφράσει την ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για τη "ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ" του κ. Αργυρού, ο οποίος συνετέλεσε στην αλλοίωση του αποτελέσματος με τα σφυρίγματα του.
2. Να καταγγείλει στη φίλαθλη κοινή γνώμη της Πέλλας ως ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ για την ΗΡΕΜΗ κι ΟΜΑΛΗ διεξαγωγή του Πρωταθλήματος και ΗΘΙΚΗ του ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ να διαρραγούν οι φιλικές σχέσεις των Ομάδων, των παραγόντων και του φιλάθλου κόσμου.
3. Να ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ την ΕΞΑΙΡΕΣΗ του από τους επόμενους αγώνες της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου.
4. Να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ κάθε ΥΠΕΥΘΥΝΟ του Ποδοσφαίρου της Πέλλας, γιατί με πολύ κόπο, πόνο, οικονομική αιμορραγία προσπαθούμε να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ σε λειτουργία τις Ομάδες στα πολύ δύσκολα χρόνια, χωρίς βοήθεια από ΚΑΝΕΝΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την προσπάθειά μας. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
5. Τέλος εκφράζουμε τις πιο ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ στον ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών για τη φιλοξενία και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ στο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση
ΤΟ Διοικητικό Συμβούλιο
Μ.Α.Σ  ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.