Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22 ατόμων για συμμετοχή στα επεισόδια στον αγώνα Νίκης Αγκαθιάς - Αγροτικού Αστέρα στην Ημαθία


Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ατόμων, που συμμετείχαν σε επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ημαθία, μεταξύ των ομάδων Νίκης Αγκαθιάς - Αγροτικού Αστέρα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών, ηλικίας από 20 έως 59 ετών, για - κατά περίπτωση - παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα.

Ειδικότερα, την 8η Δεκεμβρίου 2019, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που βρισκόταν σε εξέλιξη, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να προκληθούν σωματικές βλάβες και να διακοπεί ο αγώνας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.