Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρατζοβίτης 3 μποφόρ η Δόξα Μελισσίου - Πέρασε και την Αναγέννηση Δωροθέας


Στα πλαίσια της 12ης και πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων οι Μαυραετοί πέρασαν σαν σίφουνας από από την έδρα της ευρισκόμενης στην επικίνδυνη ζώνη και δίνει τη μάχη της παραμονής στην Α1, οδηγώντας την σε περιπέτειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ οι ίδιοι αναρριχίθηκαν στην στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε δυο εικόνες, στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-3, με τους:
Ζούζουλα στο 1΄ 0-1,
Χατζηδάκη στο 19΄ 0-2 και 
Τον Κυζιρίδη στο 42΄το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.

Στο β΄ ημίχρονο ο ισχυρός άνεμος δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή ενός ποιοτικού ματς. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν 2-3 ευκαιρίες ακόμη να αυξήσουν το σκορ, χάρη στις εξαιρετικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Η διαιτησία των Ατζαμιδάκη, Σαπουντζή, Ζγουρού, πολύ καλή.

Αναγέννηση Δωροθέας: (Μπογδάνης), Κοντόπουλος, Γρηγοριάδης, Π.Πέικος, Μανόγλης Κουρουκαφόπουλος, Σταματιάδης, Κλεισούρης,Κόγιος, Ι. Πέικος,Σαπουντζής, Φουντουκ’ίδης (τσάλμας, Σαμαράς, Νικολαϊδης)

ΔΟΞΑ Μελισσίου: (Γυριχίδης), Δεληχατζής, Κοκκινίδης, Ξανθόπουλος, Τζάτζης, Θεοδωρούδης, Γεωργιάς, Δουλκερίδης, Χατζηδάκης, Κυζιρίδης, Ζούζουλας, Πισμισάκης (Αθανασιάδης, Γιοβανογλου, Ασλανίδης)
ΒΠ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.