Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

48ωρη απεργία σχολικών Καθαριστών-στριων Ν Πέλλας


Η Διοίκηση του Ε.Κ. ΠΕΠ  στην από 29-1-2020 συνεδρίασή της, αποφάσισε την κήρυξη και πραγματοποίηση σαρανταοκτάωρης (48ωρης) Απεργίας στους συμβασιούχους στην σχολική καθαριότητα Νομού Πέλλας στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2020 από ώρας 00:01 μέχρι 23:59, με τα παρακάτω αιτήματα:

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
• Μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα – Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
• Έγκαιρη και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών σε όλους τους δήμους .
• Αξιοπρεπείς αμοιβές.
• Ανθρώπινες Συνθήκες Εργασίας, με τήρηση των κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας – Αυστηροποίηση και επιβολή κυρώσεων στους Δήμους που δεν χορηγούν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας με αναδρομική ισχύ.
• Αποζημίωση για προκάτ αίθουσες, αίθουσες πληροφορικής και εργαστηρίων, οι οποίες δεν είναι δηλωμένες στο my school, δεν αποζημιώνονται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και καθαρίζονται ΔΩΡΕΑΝ σήμερα από συμβασιούχους στη σχολική καθαριότητα.
• Ασφάλεια και ΟΧΙ Επισφάλεια στην εργασία – Καμία μείωση αιθουσών, Καμία απόλυση εργαζόμενης από Δημάρχους και Σχολικές Επιτροπές.
• Εφαρμογή ίσων όρων και συνθηκών εργασίας και στις Ι.Δ.Α.Χ. με υπογραφή σ.σ.ε. και αναγνώριση του εγγράφου προσχώρησης της ΟΙΥΕ στη σύμβαση της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Η παρούσα κοινοποιείται νόμιμα σε όλους όσους αυτή απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Για το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΟΥ ΘΕΑΝΩ               ΣΤΟΪΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.