Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των χόρτων στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας (φωτο)


Παρακολούθηση της πορείας εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή 

Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των χόρτων και ο καθαρισμός των ερεισμάτων εκατέρωθεν των οδών των κεντρικών αρτηριών αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται καθαρισμός από τη βλάστηση, με αποψίλωση και κλάδεμα χόρτων και θάμνων, με ιδιαίτερη έμφαση στις τάφρους και στα πρανή των οδών, με κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό. Στα δύσβατα σημεία ο καθαρισμός πραγματοποιείται με χειρονακτική εργασία. Ακόμη, πραγματοποιείται καθαρισμός στις νησίδες κι άλλα σημεία που εμποδίζουν την ορατότητα και ασφαλή διακίνηση των διερχόμενων οχημάτων. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής πραγματοποίησε αυτοψία για τον έλεγχο της πορείας των εργασιών. Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Μας ενδιαφέρει η ασφαλής διέλευση των οχημάτων που, εκτός των άλλων, είναι ενδεικτική του τοπικού πολιτισμού για τους επισκέπτες και τουρίστες της Πέλλας. Η ανάπτυξη αυτοφυούς βλάστησης δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς, επίσης, και τη γρήγορη απορροή των ομβρίων. Τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών συνεχίζονται μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα, την πορεία υλοποίησης του οποίου παρακολουθώ καθημερινά, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της ΠΕ Πέλλας». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…