Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμιο σοκ στον αθλητισμό: Νεκρός ο Κόμπε Μπράιαντ



Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του σταρ του NBA Κόμπι Μπράιαντ, σε ηλικία 41 ετών. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μία πηγή στο Associated Press, ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια σε απόσταση 48 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας επρόκειτο για ένα ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76 και μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πτώση του. 

Εκτός από τον Μπράιαντ τη ζωή τους έχασαν άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν βρισκόταν η σύζυγός του Βανέσα. 
Ο Μπράιαντ ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της γενιάς του στη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του αποσύρθηκε το 2016 αφότου έπαιξε επί δύο δεκαετίες με τους Los Angeles Lakers, κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα. Ο Μπράιαντ ήταν μέχρι χθες -τον προσπέρασε ο Λεμπρόν Τζέιμς- ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά, έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασίστ και έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα NBA. 

«Συνεχίζεις να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά βασιλιά Τζέιμς. Μεγάλος σεβασμός αδερφέ μου», είχε γράψει μάλιστα στο Twitter ο Μπράιαντ. 

Μαζί με την σύζυγό του είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες, τη Τζιάνα, τη Ναταλία, τη Μπιάνκα και την Κάπρι, η οποία είχε γεννηθεί τον Ιούνιο του 2019.   


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.