Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Λουδία ποταμό (βίντεο)


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, με κάθε επισημότητα, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, αλλά και με επτά θαρραλέους κολυμβητές που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Λουδία για να πιάσουν τον σταυρό, γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, σε μια ηλιόλουστη ημέρα, πλήθος κόσμου παρακολούθησε σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι, την τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων στον ποταμό Λουδία, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου, που έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Μετά την τελετή ακολούθησε μια σύντομη και λιτή τελετή για την καθιερωμένη κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Ιωήλ και έκοψε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος παρουσία του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Βασίλη Καφετζάκη, που ήταν και οι  «οικοδεσπότες» της τελετής.

Στην τελετή, ,εκτός από τους παραπάνω, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας (και εορτάζων) Ιορδάνης Τζαμτζής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και φορέων και πλήθος πολιτών.

Δείτε εικόνες από τον καθαγιασμό των υδάτων στο Λουδία ποταμό μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
lougtheof
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.