Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

25 χρόνια Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών: Δύο στελέχη του μίλησαν στα «Πέριξ» της TV100


Εικοσιπέντε χρόνια ζωής με συνεχή θεατρική παραγωγή, συμπληρώνει φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών! Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Δεμιρτζόγλου (μέλος του Θ.Ε.Γ. από το 1995 που ιδρύθηκε) μιλώντας στα “Πέριξ” της ΤV100, τόνισε ότι το υπηρετεί από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του και στόχος του είναι η διεύρυνση και η εύρυθμη λειτουργία του. «Το θέατρο μας εμπνέει», τόνισε ο ηθοποιός Πέτρος Γρηγοριάδης που βρίσκεται στο Σύλλογο και παίζει στις παραστάσεις του τα τελευταία τέσσερα  χρόνια.

Τα δύο στελέχη του Θεατρικού Εργαστηρίου Γιαννιτσών μίλησαν στην εκπομπή για το Σύλλογο, για το θέατρο στην περιφέρεια και τις δυσκολίες του, αλλά και για τις παραστάσεις με το θεατρικό έργο ο "Ταρτούφος" του Μολιέρου που θα συνεχίσουν να δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο θεατράκι του Θ.Ε.Γ., Μαδύτου 10, στα Γιαννιτσά. Τηλ. Κρατήσεων 6939171711.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.