Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο στην Αξιούπολη Κιλκίς (φωτο)



Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου δημοτικού σχολείου Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. 
Την εκδήλωση οργάνωσαν τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Αξιούπολης, Άσπρου , Γοργόπης και Τούμπας σε συνεργασία με το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο και με την πρεσβευτή του Δικτύου Τσιγαρίδα Κωνσταντίνα. 
Εισηγητές ήταν ο Υπαρχιφύλακας Κοζουκίδης Μάξιμος, η ψυχολόγος του Κέντρου πρόληψης ΝΗΡΕΑ Χατζηγεωργίου Μαρία και ο καθηγητής πληροφορικής του ΑΠΘ Τέφας Αναστάσιος. 
 Στην εκδήλωση, που παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και παρακολούθησαν πολλοί γονείς, παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Αξιούπολης Γεωργίτσαρος Γιώργος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολης Καλαβάζης Κύρος και η Πρόεδρος της Κοινότητας του Άσπρου Γιαννακίδου Σταυρούλα.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.