Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου


Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου.
Ο Γιώργος Γεωργίου το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Είχε συνδέσει το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ έκανε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
Το 2017 ο Γιώργος Γεωργίου είχε «χάσει» το γιο του Τάσο σε ηλικία 35 ετών, ο οποίος από παιδί είχε διαγνωστεί με τη σπάνια νόσο «αταξία του Φρίντριχ».

Ποιος ήταν ο Γιώργος Γεωργίου
Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα της Αθήνας στις 26 Μαΐου 1952. Ήταν συμμαθητής στο ίδιο θρανίο με τον μετέπειτα επίσης γνωστό αθλητικογράφο Κώστα Καίσαρη. Η πρώτη του ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο από το 1982, ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας Ο Φίλαθλος, ενώ έχει συνεργαστεί και με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza.

Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, καθώς και με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα τηλεοπτική εκπομπή του «Το Καφενείο των Φιλάθλων». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.