Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αντώνης Ξυλουργίδης για τον τραγικό θάνατο του 31χρονου Ειδικού Φρουρού στον Πειραιά



''Ένας αστυνομικός, ένας νέος άνθρωπος αναγκάζεται να πάει για μεροκάματο στον Πειραιά, καταπλακώνεται και βρίσκει τραγικό θάνατο. Πόσοι αστυνομικοί εργάζονται στα μαύρα, καθώς δεν μπορούν να ζήσουν σε μια πόλη σαν την Αθήνα και τον Πειραιά; Αμέτρητοι. Θέλουμε και απαιτούμε να έχουμε αστυνομικούς με ενσυναίσθηση και σωστή εκπαίδευση, να εκτελούν με έντιμο τρόπο τα καθήκοντα τους, να διακινδυνεύουν κάθε βράδυ γνωρίζοντας ότι μπορεί να μη γυρίσουν στην οικογένεια τους. Ζουν όμως με αξιοπρέπεια; Μπορούν; Ο μονόδρομος τους είναι η δεύτερη μαύρη εργασία με κάθε ρίσκο. Δεν είναι επιλογή να βρεις δεύτερη ή τρίτη δουλειά, όταν αμείβεσαι με 750,800 ή 900 ευρώ στην πανάκριβη Αθήνα και τον Πειραιά. 
Επιτέλους πρέπει να επικρατήσει η λογική στα νέα μισθολόγια των αστυνομικών, ιδίως όσων υπηρετούν σε θέσεις καθημερινής μάχης''.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είμαστε η δεύτερη χώρα σε αναλογία αστυνομικών/κατοίκους μετά την Κύπρο.
    Η πλειονότητα των δεν βρίσκεται στα τμήματα αλλά προστατεύει "στόχους".
    Οι υποτιθέμενοι "στόχοι" είναι φυσικά πρόσωπα με ρόλους (πολιτικούς, οικονομικούς, δημοσιογραφικούς, άλλους).
    Όταν αναρωτιέστε γιατί δεν είναι στην γειτονιά σας για το καθήκον τους, πρέπει να γνωρίζετε ότι προστατεύουν τον τάδε πολιτικό, δημοσιογράφο, επιχειρηματία κ.λ.π. δημόσιο πρόσωπο, αντί να προστατεύουν εσάς και ιδιαίτερα τους δικαστικούς ώστε να απονέμουν άφοβα δικαιοσύνη.
    Για τους υπόλοιπους μπάτσους που είναι μπλεγμένοι στη μαφία αλλά είναι σημαντική μειοψηφία και γουστάρουν το ξύλο στον κοσμάκη ισχύει απλά το σύνθημα που όλους μας ενώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο άνθρωπος γνωρίζουμε όλοι πως ήταν εξαίρεση. Οι υπόλοιποι όπως βλέπουμε στα κανάλια, είτε πουλάνε προστασία, είτε ναρκωτικά, είτε οτιδήποτε άλλο παράνομο. Κοιτάξτε να υπάρξει δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν επιτέλους οι υπεύθυνοι γι'αυτό που έγινε και εκτός από αυτούς τους μάχιμους υπάρχουν πολλοί ακόμη που παλεύουν με την αδικία, την επιβίωση και τα κάθε λογής λαμόγια, απροστάτευτοι. Μέχρι τώρα είχαμε νόμους αλλά είχαν μεγάλα παράθυρα, δεν εφαρμόζονταν από όλους, για άλλους υπάρχει ασυλία(καταργήθηκε στα πανεπιστήμια αλλά όχι στους βουλευτές) και για άλλους υπάρχει ένας Καλούσης, μία Μπουρμπούλια ή μία Ηλία. Τώρα φτιάχνουν νόμους τέτοιους που θα αρχίζουμε να κοιταζόμαστε μεταξύ μας,μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.