Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκάρει το σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου του Δήμου Σκύδρας από συμμαθητή του!



Περιστατικό ακραίας βίας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από γυμνάσιο του Δήμου Σκύδρας (σε σχολείο εκτός της έδρας του δήμου), όταν μαθητής έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, μαθητής της Β' τάξης γυμνασίου του δήμου Σκύδρας δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ' Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο! Το θύμα αντιστάθηκε και τελικά ο καταγγελόμενος έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το θύμα κατήγγειλε αμέσως το παραπάνω γεγονός στην αστυνομία, η οποία παρέπεμψε τον καταγγελόμενο στον ανακριτή προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία. 

Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο με περιστατικά εντός σχολείου. 

Η σχολική βία δεν είναι ένα φαινόμενο που ξεκίνησε τελευταία στην Ελλάδα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά τα κρούσματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό τόσο στους γονείς και σε εκπαιδευτικούς, όσο και στους αρμόδιους φορείς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ανοίξτε αναμορφωτήρια! Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση χωρίς παραδειγματικές τιμωρίες, θα θρηνούμε θύματα μέσα στα σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θέλουν.
      Να υπάρχει χάος και ο καθένας να κοιτά απλά να επιβιώσει τρομαγμένος και αυτοί που κυβερνούν να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους

      Διαγραφή
    2. Εσύ και οι όμοιοι σου φταίνε για την απόλυτη ελευθερία ανθελληνα

      Διαγραφή
  2. οι γυναίκες λείπουν απ τα σπίτια.Ας το παραδεχτούμε.Η γυναίκα και εργαζόμενη και μητέρα και προσωπική ζωή και γυμναστήριο εεε δεν υπάρχει το παιδί πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λείπει η γυναίκα από το σπίτι. Αυτό ισχύει που έγραψε κάποιος άλλος ως σχόλιο. Τα παιδιά τα παρκάρουν παντού: σε κδαπ, παππούδες, παιδότοπους και ολοήμερο σχολείο

      Διαγραφή
  3. ΠΡΩΤΗ ΕΥΘΎΝΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΉΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γονείς περιμένουν πολλά απ το Σχολείο αλλά το Σχολείο περιμένει πολλά απ την οικογένεια.
    Και κάπου εκει χάνεται το παιχνιδι. Αυτοί ή οι άλλοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι φυλακές δεν είναι αποδεκτές ως συμόρφωση με βάση τις παιδαγωγικές μεθόδους εδω και 15 χρόνια.Κράτος που έχει πολλές φυλακές πρέπει να αλλάξει απ τα θεμέλια γιατί κάτι δεν κάνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δάσκαλος μέσω Σερβίας , και συγχρόνως αγρότης με 40 στρέμματα περιμένεις να ασχοληθεί σοβαρά με το παιδί σου? Να είμαστε ειλικρινείς.Αυτό βλέπουμε συχνά στην Αλμωπία.Αν δεν υπάρχει φιλότιμο ...τι να λέμε? δάσκαλοι που χρειάζονται οι ίδιοι υποστήριξη περιμένουμε να μας υποστηρίξουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.