Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έλον Μασκ για Ελλάδα: «Είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων»


Ο Έλον Μασκ μέσω ανάρτησης του αναφέρεται στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Νοτιοαφρικανός μεγιστάνας τονίζει την υπογεννητικότητα που καταγράφεται στη χώρα μας ενώ επισημαίνει πως ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο πιο χαμηλός σε διάστημα σχεδόν ενός αιώνα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τesla και του Χ υπογράμμισε επιπλέον ότι «η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού τους, λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων».
Αναπαρήγαγε επίσης μια δημοσίευση που έλεγε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα βιώσει «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται, την ώρα που οι γεννήσεις πέφτουν χαμηλότερα από όλες τις προβλέψεις.
Ειδικότερα, η δημοσίευση που αναπαρήραγε έλεγε: «Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τα σημερινά πολιτικά ρεντίκολα λένε πως το θέμα θα γιατρευτεί με αφγανούς, πακιστανούς, ιρακινούς και βάλε που τους έχουν τάχα κλεισμένους μέσα στις λεγόμενες δομές. Τρίχες, όλους αυτούς θα τους αφήσουν για να μπουν στα σπίτια Ελλήνων που πεθαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς φίλε μου το σχέδιο είναι οργανωμένο,απλά ο Έλληνας ακόμη κοιμάται,αλλά και το κράτος μας και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που μας κυβερνάνε και μας κυβερνούσανε δεν κάνουν απολύτως τίποτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνας είναι όποιος δουλευει. Τέλος με τις μεγαλες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ρηχός είσαι στην εθνική συνείδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.