Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Συλλόγου «Φίλοι Γηροκομείου Έδεσσας»


Το  Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι Γηροκομείου Έδεσσας», ευχαριστεί θερμά  τον ετεροδημότη συμπολίτη μας κ ΙΟΥΛΙΟ ΝΕΖΕΡ, για τη δωρεά ποσού δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ, προς οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.
 
Με την γενναία ενίσχυση αυτή αλλά και τις συνδρομές των Μελών του ο Σύλλογος είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθεί στην ετήσια καταστατική του υποχρέωση που ανέρχεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για το οικονομικό έτος 2022.  
 
Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή του εκλεκτού ΦΙΛΟΥ του Γηροκομείου μας, να εμπνεύσει και άλλους συντοπίτες μας, αλλά και Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία κλπ ώστε να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να διατηρηθεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας του Γηροκομείου μας, να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του και να θωρακιστεί περεταίρω η μελλοντική του βιωσιμότητα.
                                                                      
ΤΟ Δ.Σ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τώρα που πήρατε τα λεφτά μην ξεχάσετε να πληρώσετε την συνδρομή σας προς το γηροκομείο που έχετε να το κάνετε πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.