Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

200.000 ευρώ στον Δήμο Πέλλας για τις φυσικές καταστροφές του 2023



Μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πέλλας προς τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Τριαντόπουλο, που έγινε σε συνεννόηση με τον Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη, για οικονομική ενίσχυση λόγω των φυσικών καταστροφών που προκάλεσαν καταστροφές σε υποδομές της περιοχής του Δήμου Πέλλας, τον Μάιο και τον Ιούνιο 2023, η ηγεσία του Υπουργείου εγκρίνει 200.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών.

Συγκεκριμένα, είχε κατατεθεί αίτημα για τις περιοχές των Δημοτικών Κοινοτήτων της Αραβησσού, Αχλαδοχωρίου της Δ.Ε. Κύρρου κ.α., που επλήγησαν και είχαν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Από την πλευρά του ο Βουλευτής, είχε ενημερώσει τον υφυπουργό για την αναγκαιότητα της έγκρισης του αιτήματος. Σήμερα, ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τον κ. Βασιλειάδη για την έγκριση του ποσού.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή ο Βουλευτής δήλωσε:

«Η ανταπόκριση της Κυβέρνησης είναι για άλλη μια φορά άμεση και ουσιαστική, συμβάλλοντας έτσι στην τοπική ανασυγκρότηση και αντιμετώπιση των Φυσικών Καταστροφών»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Να μας πουν πού θά πάνε τα λεφτά.
    Γιατί στην Αραβησσός που έγιναν οι καταστροφές οι αγρότες πήραν τα........... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.