Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράση του Δήμου Έδεσσας για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής



Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Απριλίου, στους Καταρράκτες της Έδεσσας, ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων ΣΚΕΠ, τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής συμμετέχοντας στην δράση του Make A Wish Ελλάδος, φωτίζοντας τον Καταρράκτη Κάρανο με μπλε χρώμα.

 Στην δράση αυτή μικρά παιδιά διάβασαν ευχές στέλνοντας μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στα παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Γιάννης Τσεπκεντζής, προσφέροντας την υποστήριξή του και την ευαισθησία του σε αυτές τις σημαντικές πρωτοβουλίες και εξέφρασε την αλληλεγγύη και την αναγνώριση του Δήμου προς το έργο του Make a Wish Ελλάδος και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας. Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας, κα. Τριγωνάκη, παρίστατο επίσης στην εκδήλωση, φέρνοντας το φως της ελπίδας σε αυτό τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο.

 Το συναίσθημα της συγκίνησης κυριάρχησε καθώς ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης διαπερνούσε τον αέρα.

 Με αυτήν την εκδήλωση, αφήνουμε ένα ακόμα ένα μήνυμα, ότι η αγάπη και η αλληλοβοήθεια μπορούν να φέρουν φως ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές.

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πέρασαν 4 μήνες και το ΜΟΝΟ που έκανε αυτούς τους 4 μήνες κυριολεκτικά... ήταν να πάει να ανάψει τα φώτα!!! τρύπες, χόρτα, διαβάσεις, κτλπ στην τύχη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.