Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας 2014-2015. Ενας χρόνος μετά τις εκλογές.


  ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 Χρόνος Τοπική Αυτοδιοίκηση



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Eίστε ικανοποιημένοι από την πορεία της νέας δημοτικής αρχής;

Καθόλου έως Ελάχιστα
Λίγο έως Μέτρια
Αρκετά έως Πολύ
Πάρα πολύ έως Ενθουσιασμένος/η
Αδιάφορο / Δεν ασχολούμαι
Poll Maker

 

 Μπορείτε να σχολιάσετε σχετικά με την πορεία του Δήμου παρακάτω

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. πολύ ενδιαφέρουσες αυτές οι μετρήσεις που δείχνουν μια άποψη του κόσμου.Το λογικότερο είναι ο πολύς κόσμος να έχει παράπονα.Πάντως όσο και να αγαπούμε την Αλμωπία μας, κάνει εντύπωση: πως γίνεται η έδεσσα να έχει 4-5 πάρκα με πράσινο και να είναι όλα καθαρά, πως γινεται να προσέχουν το πράσινο τους και να βλέπεις σε καμιά βόλτα άτομα καθαριότητας από πολύ πρωί να σκουπίζουν, πως το ενα πως το άλλο κι εδώ στην αριδαία να μην βλέπω κάτι αντίστοιχο...όπως και να έχει αγαπούμε τον τόπο μας και οι απαιτησεις του κόσμου για αιρετούς που πληρώνονται λογικές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καλύτερο που άκουσα είναι ότι τα καλά μυαλά έχουν φύγει απ την επαρχία.Πίσω έμειναν όσοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάπου καλύτερα!! Οπότε μεταξύ μετρίων ..κάποιοι θα γίνουν και τοπικοί άρχοντες.Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως ο κόσμος πάει μπροστά. Κυριοι που διοικείτε θυμηθείτε κάτι: αποφασίσατε να θυσιαστείτε για τον τόπο σας ,πράξτε το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.