Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χώρισες; Και όμως η ζωή συνεχίζεται!


Χώρισες, έκλαψες, έμαθες απέξω όλα τα καψουροτράγουδα, εξαφάνισες από το σπίτι οτιδήποτε σου τον(την) θυμίζει, τον(τη) διέγραψες από το facebook και φυσικά έριξες όποια γνωστή κατάρα κυκλοφορεί για να μη βρει άλλον σύντροφο σύντομα!

Αν είσαι σ' αυτή την κατάσταση, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και άμεσο. Μπορείς να βρεις ένα ωραίο κορμί που θα απογειώσει...την αυτοπεποίθησή σου. Σε ένα γυμναστήριο είναι πολύ εύκολο να βρεις ένα αγαλματένιο σώμα…δε χρειάζεται να συνδυάζει και μυαλό ξυράφι! Φυσικά η μεγαλύτερη βοήθεια θα είναι από τους φίλους σου αλλά επειδή θα σου έκανε καλό να γνωρίζεις καινούριο κόσμο, μπορείς να γραφτείς σε ένα σύλλογο που έχει ομάδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, αν τα έχει και τα δύο ακόμη καλύτερα. 

Θα πηγαίνεις να παρακολουθείς τους αγώνες, θα συμμετέχεις στις εκδηλώσεις και στις εκδρομές του συλλόγου, συνεπώς οι πιθανότητες είναι όλες με το μέρος σου! Αν δε σε εκφράζει κάποιος σύλλογος, υπάρχει και μια πολύ απλή λύση, θα φλερτάρεις όπου σου δίνεται η ευκαιρία. Για παράδειγμα, μπορείς να μπεις σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη, να εντοπίσεις κάποιον(α) που σου αρέσει και να κάνεις σχετικές ερωτήσεις με το σπορ που ασχολείται. Αν βλέπεις ότι κοιτάει ρακέτες του τέννις, θα πεις ότι τώρα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κι εσύ και αν γίνεται να σε βοηθήσει να διαλέξεις μια ρακέτα. Είναι πολύ πιθανό σε λίγες μέρες να παίζετε τέννις μαζί...κι όχι μόνο!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τι ήταν τώρα αυτό; Μοιάζει με συμβουλή για 15χρονα, το πολύ. Είναι ποτέ δυνατόν να παραμερίζουμε το ... "μυαλό ξυράφι", όπως προτείνει το άρθρο; Όλα χρειάζονται στη ζωή, και προπάντων αυτό. Αν υπάρχει κάποια γρήγορη εξέλιξη στο ανθρώπινο είδος τα τελευταία χρόνια, αυτή εντοπίζεται στο πνευματικό επίπεδο. Δε λέω, καλό το αθλητικό σώμα, αλλά αν τρέχεις να κρυφτείς κάθε φορά που ο άλλος/η ανοίγει το στόμα του/της, να λείπει.

    Όπως και να το κάνουμε, η γενική καλλιέργεια και η πνευματική ανάπτυξη είναι αυτά που αξίζουν διαχρονικά. Τα ωραία κορμιά είναι για λίγα χρόνια μόνο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται να φροντίζουμε να είμαστε σε καλή σωματική κατάσταση). Ας μην το ξεχνούν αυτό οι νέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.