Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Αετός Κιλκίς 86-59 (φωτο&βίντεο)


Για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑ επέστρεψε στις νίκες το Σάββατο 17/1 επί του Αετού Κιλκίς στην Αριδαία με σκορ 86-59.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και με μεγάλο όπλο την τρομερή ευστοχία από τα 6,75 πήραν γρήγορα προβάδισμα στο σκορ με 27-12 στο πρώτο δεκάλεπτο. 
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο δεκάλεπτο και με κύριο εκφραστή στις επιθέσεις τους τον Σιδηρόπουλο έκλεισαν το ημίχρονο στο -14 (48-34).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το καλύτερο τους δεκάλεπτο αφου μπλόκαραν τα ατού των φιλουξενούμενων ενώ και στην επίθεση σκόραραν με όλους τους τρόπους. 
Σε καλή μέρα βρέθηκαν οι Παπαβραάμ, Αβραμίδης και Τζάτσης, ενώ και ο Μπεγλόπουλος έδειξε να ξεπερνάει τον τελευταίο του τραυματισμό. Η διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου έφτασε το +30 (76-46).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής των γηπεδούχων Παναγιώτης Βάτσης έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους νεαρούς παίκτες που ήταν στην αποστολή να παίξουν και να δείξουν μερικές από τις ικανότητες τους. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 86-59 για την ομάδα του ΦΟΑ.
Εκτός αποστολής σε ακόμα έναν αγώνα ήταν ο Αθανασιάδης για τους γηπεδούχους. Στην αποστολή ήταν οι Τοπαλίδης και Αμπάρης, όμως προτιμήθηκε να προφυλαχθούν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Πολύ καλοί οι διαιτητές της αναμέτρησης Χατζηχαρίσης Σ. και Μητώνας Γ.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Βατανιακό, ενώ ο Αετός Κιλκίς υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(27-12), 2o(48-34), 3o(76-46), 4o(86-59)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 18(5), Ταρασίδης 3, Τοπαλίδης, Μαυρίδης 1, Μπεγλόπουλος 11, Παπαβραάμ 22(2), Σαμαρτζίδης 7(1), Τζάτσης 17(3), Αλεξανδρόπουλος 4, Κανονίδης Ι. 3(1), Αμπάρης.
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κούτρης): Βασιλειάδης 5(1), Ανανιάδης 7, Χειρούλης, Σαμαράς, Μαργαριτίδης 4, Φιλιππίδης 2, Μανουσαρίδης 12(1), Τριανταφύλλου 4, Πατσούρης 4, Σιδηρόπουλος 18(3), Τρυπίλλας 3, Ηλιάδης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή αναμέτρηση


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.