Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Φίλιππος Ν.Πέλλας 68-51 (φωτο&βίντεο)


Για την 13η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Φίλιππο Ν.Πέλλας με σκορ 68-51.
Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που κατάφεραν και έμειναν κοντά στο σκορ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 14-7 και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με 31-22.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στην επίθεση με τους Τριανταφύλλου, Σαρακινλή και Δελόγλου να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Από τους φιλοξενούμενους μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Αθανασόπουλος που ήταν ασταμάτητος μέσα στη ρακέτα πετυχαίνοντας συνολικά 31 πόντους.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 68-51 για την ομάδα της Αριδαίας που σε ακόμα ένα παιχνίδι αγωνίστηκε με ελλείψεις. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ήταν οι Καλαϊτζής και Ουρτζάνης, ενώ και ο Αρβανιτάκης παρ'ότι βρέθηκε στην αποστολή δεν αγωνίστηκε προληπτικά.
Καλή ήταν η διαιτησία των Μητώνα και Καραμανλή.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στην έδρα του Πλαταμώνα, ενώ ο Φίλιππος Ν.Πέλλας υποδέχεται στην έδρα του τον Ηρακλή Μελίκης.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(14-07), 2o(31-22), 3o(56-38), 4o(68-51)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέϊος, Εμμανουηλίδης 8, Μπάτσος, Αρβανιτάκης, Σαρακινλής 18(1), Αβραάμ, Δελόγλου 16, Τριανταφύλλου 22(1), Βαρδάρης 4.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ (Κοκόνας): Kυπραίος 2, Τζιμήτρας, Παυλίδης 1, Συσκάνης 9(1), Αθανασόπουλος 31, Αρχοντάκης 1, Δημτσιούδης 7, Καρυπίδης.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή αναμέτρηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.