Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παλικαρίσια πρόκριση Αλμωπού στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας (φωτο&βίντεο)





Συγκλονιστικός ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του κυπελλου ΕΠΣ Πέλλας ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. 
Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να περάσουν δίκαια στον τελικό.
To παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Αλμωπού που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον Τσακαλίδη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε γρήγορα και πιο συγκεκριμένα δύο λεπτά μετά με σκόρερ τον Πετρίδη. Το παιχνίδι στη συνέχεια άναψε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι που αστόχησαν σε πέναλτι στο 40ο λεπτό του αγώνα με τον Βοτάρη.
Στην επανάληψη ο Αλμωπός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αυστηρή αποβολή του Ηλιάδη στο 67ο λεπτό κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.  Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι τη λήξη του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Δείτε φάσεις και γκολ από την κανονική διάρκεια του αγώνα



Στην παράταση τον έλεγχο του άγωνα έδειχνε να τον έχουν οι φιλοξενούμενοι με τον Αλμωπό στην μεγαλύτερη διάρκεια της παράτασης να αμύνεται. Σε μια αντεπίθεση όμως οι γηπεδούχοι με τον Tσόλκα διαμαρτύρονται για πέναλτι ύστερα από ανατροπή του ίδιου στην περιοχή του Απόλλωνα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κι έτσι η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.



Συγκλονιστική ήταν και η διαδικασία των πέναλτι με τους γηπεδούχους να αστοχούν πρώτοι και τους φιλοξενούμενους να χάνουν το κρίσιμο πέναλτι που θα τους έδινε την πρόκριση. Την παράσταση έκλεψαν ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Καραγιαννίδης που έπιασε δύο συνεχόμενα πέναλτι και ο Μιχαηλίδης που πέτυχε...αλά Πανένκα το τελευταίο που έδωσε και τη μεγάλη πρόκριση στον Αλμωπό.
Στον τελικό η ομάδα του Αλμωπού θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Άσπρου που επικράτησε χθες με 2-1 του Εθνικού Γιαννιτσών.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πασλαμούσκας με βοηθούς τους Σίπκα και Κεσίσογλου.

Δείτε στο βίντεο όλη τη διαδικασία των πέναλτι



Δείτε φωτο από την αναμέτρηση





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.