Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - ΦΟ Αριδαίας 72-69 | Ένταση με τη λήξη του αγώνα (φωτο&βίντεο)


Ένταση και πολύ πάθος είχε το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας Ζαφειράκη Νάουσας και τον ΦΟΑ, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν έστω και δύσκολα να πάρουν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.
Το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τον Ζαφειράκη που ήθελε τη νίκη για να κρατήσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το ΦΟΑ να αγωνίζεται μόνο για το γόητρο του.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να παίρνουν ελαφρύ προβάδισμα στο δεκάλεπτο (17-12) με πρωταγωνιστές τους Σκουλαριώτη και Ψαρά.
Πιο σοβαρός στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ βελτίωσε αισθητά την άμυνα του ενώ και στην επίθεση πέτυχαν αρκετούς ποντούς με τις διεισδύσεις του Τοπαλίδη αλλά κι έξω από τα 6,75 με τον Παπαβραάμ. Με τη λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ήταν μπροστά με 38-39.
Στην επανάληψη την σκυτάλη έξω από τα 6,75 πήρε ο Τζάτσης για τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι παρά τις πολλές αλλαγές με τον προπονητή του ΦΟΑ να ρίχνει στη μάχη και τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες οι οποίοι τον δικαίωσαν. Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα όταν ο Σκουλαριώτης της Νάουσας χτύπησε με αγκωνιά εκτός φάσης τον Αβραμίδη του ΦΟΑ με τους διαιτητές να τιμωρούν μόνο με αντιαθλητικό φάουλ (και όχι με ντισκαλιφιέ), ενώ τιμώρησαν και τον πάγκο της Αριδαίας που διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση αυτή.
Αφού ηρέμησαν τα πράγματα οι παίκτες του ΦΟΑ ανέβασαν την απόδοση τους και τη διαφορά στους δέκα (45-55), αλλά οι Μουρατίδης και Ζαχαριάδης με δικά τους τρίποντα έριξαν τη διαφορά στους εφτά με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (55-62).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι πήρε φωτιά με το Ζαφειράκη να μειώνει και να καταφέρνει να περάσει μπροστά στο σκορ 3:41 πριν τη λήξη του αγώνα με 70-69. Τη χαριστική βολή στην ομάδα της Αριδαίας έδωσαν οι διαιτητές της αναμέτρησης κλείνοντας τα μάτια σε καθαρές περιπτώσεις φάουλ στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 72-69 για την ομάδα της Νάουσας.
Με τη λήξη της αναμέτρησης όμως και χωρίς κανένα λόγο ο Σκουλαριώτης της Νάουσας προκάλεσε τους παίκτες του ΦΟΑ με αφορμή την ήττα της ομάδος του στο πρώτο γύρο. Οι παίκτες του ΦΟΑ παρά τις προκλήσεις και των προπονητών του Ζαφειράκη αποχώρησαν στα αποδυτήρια τους χωρίς να θέλουν να δώσουν συνέχεια όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο.
Τελικά στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό όφελος μήπως δεν πρέπει να κατεβαίνουν να αγωνίζονται; Σε αντίστοιχη περίπτωση στην ομάδα της Σκύδρας ο παίκτης που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο τιμωρήθηκε με 7 αγωνιστικές!
Μήπως οι διαιτητές σφυρίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά;....
Καλή για τρία δεκάλεπτα (με εξαίρεση τη φάση της αγκωνιάς) ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ντόγκας Ευαγ. και Μητώνας Γ. με τον πρώτο να κάνει αρκετά λάθη υπέρ των γηπεδούχων στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο.
Την επόμενη αγωνιστική (28/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Βαφύρα Δίου ενώ ο Ζαφειράκης Νάουσας παίζει το ντέρμπι της 2ης θέσης στην έδρα της Αλεξάνδρειας.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αγκωνιάς & τα επεισόδια που προκάλεσε στη λήξη της αναμέτρησης ο παίκτης του Ζαφειράκη:



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(17-12), 2o(38-39), 3o(55-62), 4o(72-69)
ZAΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάιγκαντ 3, Σιαμήτρος 8, Μουρατίδης 10(1), Μπάμπου, Μπόλιος, Ζέφυρος, Ζαχαριάδης 7(1), Σκουλαριώτης 26(1), Σιδηρόπουλος 5(1), Ψαράς 13(1), Βαδόλας, Λίντσης.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης, Αβραμίδης 6(2), Κανονίδης Γ. 2, Τοπαλίδης 16, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 9, Παπαβραάμ 15(3), Σαπουντζής, Τζάτσης 15(3), Αλεξανδρόπουλος, Λιούγκας, Αμπάρης 6.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Επιμέλεια φωτο&βίντεο: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.