Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Μ.Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 90-62


Εύκολη νίκη πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου 21/3 ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, που επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς με το εμφατικό 90-62 για την 20η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι παίκτες του Ανδρέα Αβραάμ ευτύχισαν να έχουν έναν Δημήτρη Αρβανιτάκη κυριολεκτικά από άλλον πλανήτη πετυχαίνοντας συνολικά 54 πόντους με 7 τρίποντα!!!


Από το πρώτο δεκάλεπτο ο ηγέτης της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με άξιο συμπαραστάτη και τον Τριανταφύλλου (19π.) έδωσαν αέρα δέκα πόντων στους γηπεδούχους. Εκεί τα πράγματα έγιναν όλα πιο εύκολα με τη διαφορά συνεχώς να αυξάνεται μέχρι το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 90-62.

Χωρίς τους Σαρακινλή, Λιούγκα, Καλαϊτζή, Δελόγλου και τον τραυματία Μπάτσο αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι που όπως είπαμε είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Παρ' όλα αυτά από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Παπαθανασίου με τους 27 πόντους που πέτυχε και ο Κούλιος (15π).

Την επόμενη αγωνιστική (28/3) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στην έδρα της Γουμένισσας ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Μελίκης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(29-19), 2o(47-34), 3o(68-50), 4o(90-62)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέιος 2, Εμμανουηλίδης 1, Μπάτσος, Αβραάμ 4(1), Αρβανιτάκης 54(7), Τριανταφύλλου 19(2), Ουρτζάνης 10, Βαρδάρης.

Μ.ΑΛΕΞ.ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ (Χατζής): Παπαθανασίου 27(1), Φωτίου 6, Δημόπουλος 3(1), Χατζής 6, Μυλωνάς 5(1), Σαλιώρας, Κούλιος 15, Ζγιάλτος, Λείνας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.