Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α.Ο.Κ Αιγινιακός - ΦΟ Αριδαίας 80-59


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας με 80-59 στην δυνατή έδρα του Αιγινιακού για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο ΦΟΑ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο χθεσινό παιχνίδι όμως παρ'όλα αυτά οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για την νίκη για την είσοδο της στην τετράδα.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έχτισαν γρήγορα μια διαφορά 5-7 πόντων μέχρι εκεί όμως με τους παίκτες του ΦΟΑ να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια στην επίθεση και να μένουν κοντά στο σκορ. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να είναι στο +9 (26-17).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν και την άμυνα τους ενώ και στην επίθεση συνέχισαν να είναι εύστοχοι μειώνοντας τη διαφορά στο ημίχρονο (40-33).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μετά τις φωνές του προπονητή τους Ηλία Λοτζανιώτη βελτίωσαν την απόδοση τους κι έχοντας περισσότερες λύσεις από την ομάδα του ΦΟΑ ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 10.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κούραση πρόδωσε τους παίκτες του ΦΟΑ που μέχρι εκείνο το σημείο είχαν καλή απόδοση με αποτέλεσμα η διαφορά να ανέβει στα τελευταία λεπτά και πάνω από τους 20. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 80-59.
Χωρίς τους Αμπάρη, Αθανασιάδη, Τοπαλίδη, Χαραλαμπίδη και Ταρασίδη αγωνίστηκε η ομάδα του ΦΟΑ που στο τέλος παρά την καλή εμφάνιση έμεινε φυσιολογικά από δυνάμεις.
Στα θετικά σε καλή μέρα έξω από τα 6,75 ήταν οι Παπαβραάμ, Τζάτσης και Αβραμίδης ενώ και ο Μπεγλόπουλος ήταν ουσιαστικός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί παίκτες του ΦΟΑ Σαπουντζής, Κανονίδης Γ. και Μαυρίδης που πήραν χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό δύσκολο παιχνίδι.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ευφραιμίδης Στ. και Ντόγκας Ευαγ.
Την επόμενη αγωνιστική (14/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Σκυδραϊκού ενώ ο Αιγινιακός (που μετά και τη χθεσινή ήττα της Βέροιας κλείδωσε την τετράδα) αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(26-17), 2o(40-33), 3o(60-48), 4o(80-59)
AOK AIΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Μωυσίδης 15(1), Κατσιάνος 13(3), Τσιάμης 5(1), Αργυρόπουλος 6, Βουλτσίδης 8, Στάμος 3(1), Βαφόπουλος 16, Καποδίστριας, Ντινόπουλος 10(2), Γκακουδής, Μελίδης, Παπαμιχαήλ 4.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ. 4, Αβραμίδης 7(2), Σαπουντζής, Σαμαρτζίδης, Μαυρίδης 1, Μπεγλόπουλος 12, Παπαβραάμ 18(3), Τζάτσης 17(3), Αλεξανδρόπουλος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.