Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αλμωπός Αριδαίας...σήκωσε την κούπα! (φωτο&βίντεο)


Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας αναδείχθηκε σήμερα ο Αλμωπός Αριδαίας που κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Ηρακλή Άσπρου με σκορ 1-0.
Ο αγώνας που διεξήχθη στο Στάδιο της Έδεσσας, δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητά του, με τον Ηρακλή Άσπρου να χάνει τις ευκαιρίες και να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η έμπειρη ομάδα του Αλμωπού, το βαρύ όνομα,  κέρδισε το Κύπελλο. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Τσακαλίδης στο 67΄ με σουτ, ύστερα από πάσα του Μιτιτενίδη ανοίγοντας το σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι.
Πολύ καλή η διαιτησία των  Κώστα Σιδηρόπουλου, Γιώργου Κεσίσογλου και Βασίλη Αργυρού χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις.

Δείτε το χρυσό γκολ του Αλμωπού:



Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και την απονομή:




Αλμωπός Αριδαίας (Λεωνίδας Μπίλης): Χρήστου, Ηλιάδης, Αλεξάντροφ, Αθανασιάδης (46΄ Ελευθεριάδης Θ.), Μπογδάνης, Παπαδόπουλος Ν. (63’ Μιτιτενίδης), Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης, Τσιτλακίδης (84΄Ελευθεριάδης Γ.), Τσακαλίδης, Ταουσάνης.
Ηρακλής Άσπρου (Δημήτρης Τομπάζης): Παπαδόπουλος, Ρίσου, Ρέις, Ορφανίδης, Πληκαδίτης, Αποστολούδας, Ρέντζια (85’ Μουρατίδης), Ελευθεριάδης, Δημητριάδης, Παλάνης, Πλατάκης.

Δείτε μέσα από το φωτογραφικό φακό του Κοσμά Καρατσώρη στιγμές του τελικού:



Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κάμερα του karatzova.com



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.