Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Αλεξάνδρεια 65-72 (βίντεο)


Με ήττα τέλειωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν του πρωταθλήματος Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟ Αριδαίας από την Αλεξάνδρεια, που με τη νίκη της αυτή τερμάτισε 2η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με το «καλημέρα» οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στη θέση του οδηγού στην κούρσα του σκορ, αφού εξάλλου ήταν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για τη νίκη. Ο ρυθμός στο παιχνίδι ήταν αρκετά γρήγορος, με τους έμπειρους παίχτες του ΓΑΣ να κάνουν τη διαφορά και να ωθούν την ομάδα συνεχώς μπροστά, με σταθερό προβάδισμα άνω των 10 πόντων, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 33-49.

Στην επανάληψη ο Στέλιος Γκότσης ορθώς επέλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς Παπαγερίδη, Νικολόπουλο, Μπαλιάκα και Στογιαννόπουλο,  χρησιμοποιώντας για αρκετό διάστημα τους νεαρούς Σιτσάνη, Περπερίδη, Ρουσόπουλο, Μπαγιώκα. Η διαφορά σε κάποιο σημείο έφτασε έως και στο +17 για τον ΓΑΣ, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΦΟ Αριδαίας εκμεταλλευόμενος την κούραση και κάποια χαλαρότητα των φιλοξενούμενων που δεν κοντρολάρισαν το παιχνίδι όσο θα έπρεπε, έκανε την αντεπίθεσή του καρδιοχτυπώντας τους αντιπάλους του. Έφτασε μάλιστα σε απόσταση βολής το ματς στα τελευταία 2 λεπτά, μειώνοντας στους 3 πόντους την διαφορά.

Εκεί «μίλησε» η ψυχραιμία του έμπειρου Μπαλιάκα, που στα τελευταία δεύτερα κράτησε το σκορ με δύο κρίσιμες άμυνες, χαρίζοντας στην ομάδα της Αλεξάνδρειας την  πολυπόθητη νίκη.

Το παιχνίδι τελείωσε εν μέσω φιλικής ατμόσφαιρας και ανταλλαγής ευχών ενόψει του Πάσχα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ντόγκα-Μητώνα.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:




ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-26), 2o(33-49), 3o(47-59), 4o(65-72)

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Γ., Ταρασίδης, Αβραμίδης 13(3), Κανονίδης Ι., Σαμαρτζίδης, Μπεγλόπουλος 14, Παπαβραάμ 7, Αθανασιάδης 14, Τζάτσης 6(1), Αλεξανδρόπουλος 2, Μαυρίδης, Αμπάρης 7, Λιούγκας 2.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκότσης): Ρουσόπουλος 3(1), Νταμτσιόπουλος, Ζησιός 4, Στογιαννόπουλος 15(1), Μπαλιάκας 12(1), Αβραμίδης 15(1), Παπαγερίδης 12(1), Περπερίδης 2, Μπαγιώκας 1, Νικολόπουλος 7(1), Σιτσάνης 1.


Με πληροφορίες από embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.