Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΓΑΣ Έδεσσας (φωτο&βίντεο)


Mεγάλη εμφάνιση και παληκαρίσια η χθεσινή νίκη του ΓΑΣ Έδεσσας επί του ΑΓΕ Πιερίας, στο κατάμεστο ΔΑΚ Έδεσσας με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών και να πανηγυρίζει στο τέλος την άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ο ΓΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Μόνο στο 3ο δεκάλεπτο αντέδρασαν οι παίκτες της ΑΓΕ Πιερίας όπου πλησίασαν στο σκορ (41-40).
Οι παίκτες του ΓΑΣ Έδεσσας όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Υφαντίδη που πέτυχε καθοριστικά σουτ δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο τελευταίο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας το στόχο τους που από την αρχή της χρονιάς ήταν η άνοδος στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(17-19), 2o(37-24), 3o(52-45), 4o(71-63)
ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος): Λούσης 1, Αντωνιάδης, Υφαντίδης 29(3),  Τσακώντσης 7, Μποζίνης, Αργυρός 3, Τότλης 11(1), Μακρίδης Β., Μακρίδης Τ. 4,  Τσολάκης 5 (1), Μπίκου 3, Δοδόπουλος 10(1).
ΑΓΕΠ (Αθανασιάδης): Κρυσταπλάκης, Γαβαλάς 3(1), Δαμάλης 1, Τσουγεράνης, Ίτσιος, Τσούκ 15, Κεραμιδάς 2, Καρόζας 6, Κελαδίτης 7(1), Χρυσανθόπουλος 29(3), Σαπίδης, Τοπαλίδης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης μέσα από την κάμερα του karatzova.com



Ο Χρήστος Δοδόπουλος μίλησε μετά τη νίκη του ΓΑΣ στο edessanews.gr


Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή αναμέτρηση:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.